Ліцей №9
Мелітопольської міської ради
Запорізької області

Search

Ліцей №9 долучається до спільного онлайн-марафону від НБУ та IT-академії GoITeens ”Кібербезпека & діти: шахрай не пройде!”який стартує 7 червня.

Дата початку: 7 червня 2024 року. Тривалість: 5 днів. Участь у марафоні безкоштовна. Під час марафону діти зможуть створити власний ІТ-проєкт та спробувати себе в ролі одного з фахівців цієї сфери: розробника ігор, SMM-спеціаліста або програміста чат-ботів у телеграмі. Важливо! Педагоги, які реєструватимуть своїх учнів та студентів, матимуть змогу отримати іменні подяки. Для цього після … Читати далі

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницько запрошує до участі в тренінгу для вчителів ЗЗСО, який відбудеться в межах реалізації проєкту 101083321-SEUCV ETT Програми Європейського Союзу Єразмус +напряму Жан Моне.

Щорічно 5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища (World Environment Day) і в Ліцеї №9 це свято займає особливе місце.

Всесвітній день довкілля в Ліцеї №9: Піклуємось про майбутнє планети разом! Педагогічний колектив приділяє багато уваги вихованню екологічної свідомості серед учнів, а також активно залучає їх до обговорення та вирішення нагальних проблем довкілля на уроках. На уроках біології, хімії та фізики учні розглядають такі важливі теми, як: На уроках технології та трудового навчання учні досліджують … Читати далі