Ліцей №9
Мелітопольської міської ради
Запорізької області

Search

Ліцей №9 у Всеукраїнській інтернет-конференції «Захист України та формування патріотичної свідомості»

Мета цієї інтернет-конференції «На Урок» – проаналізувати освітні реалії та пріоритети, зокрема питання формування патріотичної свідомості у дорослих та дітей.

Під час інтернет-конференції ми говорили про принципи та підходи в організації роботи задля продуктивного навчального процесу.

Патріотизм у спектрі Оборонної свідомості

Поліщук Віктор, учитель предмета «Захист України» Нововолинського міжшкільного ресурсного центру, вчитель вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист, заступник директора з навчально-виховної роботи.

Реформування предмету Захист України: що, чому, навіщо .

Голопапа Андрій, ветеран російсько-української війни. Людина з інвалідністю, засновник організації “Студентський Штаб”, Сертифікований тренер з предмету «Захист України», Студент фізичного факультету КНУ

Ціннісне виховання молодших школярів: національно-патріотичний аспект.

Талан Лілія, вчитель початкових класів Початкової школи №3 Хмельницької міської ради. Учитель-методист. 4 роки пілотувала проєкт НУШ. Спікер освітніх конференцій та автор вебінарів.

Стаємо частиною спільноти вчителів-інноваторів, які відкриті для обміну досвідом і мають натхнення змінювати українську освіту на краще!

Залишити коментар