Ліцей №9
Мелітопольської міської ради
Запорізької області

Search

Ліцей №9 вітає з Днем Конституції України!

В Україні 28 червня відзначається День Конституції. Це єдине державне свято, закріплене в самій Конституції, і вже третій рік поспіль Україна святкує його в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення РФ.

Цей день нагадує нам про важливість нашої незалежності, суверенітету та демократичних цінностей, закріплених у головному законі країни. Наша Конституція є символом національної єдності та гарантією прав і свобод кожного громадянина.

Особливо важливою є участь Ліцею №9 у правопросвітницькому проєкті «Берегиня Ладу». Цей проєкт допомагає учням знайомитися з положеннями Конституції України, виховувати повагу до Основного Закону, формувати культуру взаємовідносин в освітньому середовищі. Також він сприяє розвитку та підтримці творчого потенціалу учнів та їхніх родин, утвердженню ціннісних орієнтирів в учнівському середовищі, залученню педагогів до реалізації концептів становлення нації та відродженню державотворчого потенціалу осередків громад.

Попри складні умови, ми продовжуємо боротися за нашу свободу і гідність, захищаючи свою державу і її демократичні засади. Ліцей №9 з гордістю приєднується до всіх українців у святкуванні цього важливого дня, нагадуючи про значення Конституції для кожного з нас.

Вітаємо з Днем Конституції України! Нехай наші спільні зусилля та прагнення до миру і справедливості принесуть нашій країні світле майбутнє. Слава Україні!

Залишити коментар